AVUSTURALYA'YA GÖÇ, ÜNİVERSİTEDE OKUMA, MASTER, DOKTORA

FİRMAMIZ AVUSTURALYA'YA GÖÇMEN KABUL MÜŞAVİRLİK ŞİRKETİ AATC immigration http://www.aatc.net.au İZMİR İRTİBAT NOKTASIDIR 

http://www.tuncatercume.com      http://www.aatc.net.au

TÜRKİYEDE ÜNİVERSİTEYİ KAZANAMAYIP YURT DIŞINDA OKUMAK İSTEYENLER(ALDIĞINIZ DİPLOMA DÜNYANIN HERYERİNDE GEÇERLİDİR)

YURT DIŞINDA YÜKSEK LİSANS YAPMAK İSTEYENLER

AVUSTURALYADA İNGİLİZCE EĞİTİMİ ALMAK İSTEYENLER 

HEM ÇALIŞIP HEM DE YURT DIŞINDA OKUMA İMKANI KAZANMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKEN

Üniversite eğitimi almak herkezin hakkı zaman kaybetmeden bu imkanı araştırın ve değerlendirin. Türkiyede yerleşemediğiniz bir üniversite veya bölümü avusturalyada sınava girmeden kayıt yaptırta bilirsiniz. 
 

 AVUSTRALYA DA OKUMAK ARTIK ÇOK KOLAY Genel kalifiye göçü

Eğer şu anda Avustralya’da değilseniz ve Avustralya’ya göç etmeyi planlıyorsanız aşağıdaki kategorilerden biri altında vize başvurusunda bulunabilirsiniz. 

  • Kalifiye bağımsız
  • Kalifiye – Avustralya sponsörlüğünde (bir akraba tarafından sponsörlüğü yapılmış veya eyalet veya  yönetim tarafından sponsörlüğü yapılmış)
  • Kalifiye bölgesel sponsörlü (provizyonel) (bir akraba tarafından sponsörlüğü yapılmış veya eyalet veya  yönetim tarafından sponsörlüğü yapılmış)
  • İşveren nominasyon tablosu
  • Bölgesel sponsörlü göç tablosu

Bu kalifiye kategoriler altında göç edebilmek için  

  • 45 yaşının altında
  • iyi İngilizceye sahip
  • mesleğinizin “kalifiye meslek listesi”nde olması ve beceri değerlendirme taslağını başarıyla geçmiş olmanız
  • iş deneyimine sahip

olmanız gerekmektedir.

İş Sahipleri:

Bir işin tam veya yarı sahibi olanların, iş sahip vizesine başvurabilmeleri için: 

  • Başarılı bir iş kariyerine sahip olması
  • İşin en az %10’u kadar bir sahiplik faizi olması
  • İşte büyük ölçüde bir net mal varlığı olması ($A200,000)
  • Büyük ölçüde iş ve kişisel mal varlığının olması ($A500,000)
  • Avustralya’ya yerleşebilmek için yeterli net mal varlığının olması
  • İşinde büyük ölçüde yıllık iş hacmi elde etmesi (4 mali yılın en a 2’sinde $A500,000)
  • Denizaşırı işte doğrudan ve sürekli iş rolünün olması
  • Avustralya’daki işinde sahiplik faizini sürdüreceğine dair söz vermiş olması ve o işle ilgili olarak doğrudan ve sürekli bağlantısını sürdürmesi
  • Kabul edilmesi mümkün olmayan iş geçmişine sahip olmaması
  • 45 yaşının altında olması
  • vokasyonel (mesleki) ingilizceye sahip olması

gerekmektedir.

  Yatırımcılar:

Avustralya’da yatırım yapmak isteyen yatırımcı ve iş adamlarının yatırımcı (provizyonel) vizesie başvurabilmeleri için:

  • başarılı bir iş yatırım kaydı olması
  • yatırım konusunda doğrudan bağlantısı olup 3 yıllık deneyimi olması
  • 5 mali yılın en az birinde minimum A$1,500,000 dolar değerinde yatırım (sizin ve eşinizle birlikte) yapmış olması
  • başvurudan önce iki mali yıl içerisinde mal varlığının net değerinin en az A$2,250,000 dolar olması
  • yatırımla ilgili olarak yüksek düzeyde beceri sahibi olması
  • 4 yıllık süre içerisinde A$1,000,000 dolarlık devlet hazine bonosu yapmak için hazılıklı olması
  • 45 yaşının altında olması
  • vokasyonel (mesleki) ingilizceye sahip olması
  • ne sizin ne de eşinizin Avustralya açısından kabul edilmesi mümkün olmayan iş aktivitelerine karışmış bir geçmişi olmaması
  • 4 yıllık yatırım sonrasında Avustralya’daki yatırım veya iş aktivitesini sürdürme konusunda kararlı ve gerçekçi olması

Avustralya hükümeti,Avustralya yurttaşı olmayan veya Avustralya’da ikamet etmeyen kişilerin Avustralya’da öğrenim görmeleri için deniz aşırı öğrençi programı sunmaktadır.

Avustralya’da Lisede, Üniversitede veya İngilizce (hazırılık) okuma ve daimi oturma izni, ve  VATANDAŞLIK

Hem okuyup hem de haftada 20 saat calışa izni.

Not : İlgilenenenlere müşavirimizin lisansının numarası gönderilecektir

tuncatercume@hotmail.com   'VEYA 0-232-464 55 61 NOLU FAKSA LA ULAŞABİLİRSİNİZ 

AVUSTURALYADAKİ MÜŞAVİRİMİZ ARACILIĞIYLA SİZE ENKISA SÜREDE CEVAP VERİLECEKTİR 

Yorum Yaz
Arkadaşların Burada !
Arkadaşların Burada !